Mash restaurant

MASH Steakhouse | Modern American Steak House

Hos MASH Steakhouse serveres store bøffer med lækkert tilbehør og fantastisk vin. Bøfferne er skåret fra det bedste kvæg i verden. Besøg os i dag.

Hos MASH Steakhouse serveres store bøffer med lækkert tilbehør og fantastisk vin. Bøfferne er skåret fra det bedste kvæg i verden. Besøg os i dag

MASH, København – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

MASH (forkortet Modern American Steak House) er en dansk restaurantkæde bestående af otte restauranter i Danmark og to i Tyskland.

MASH, København: Se 1.188 objektive anmeldelser af MASH, som har fået 4 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 219 af 2.738 restauranter i København.

Mash – Wikipedia, den frie encyklopædi

MASH er stedet for dig, der har lyst til en lækker kvalitets-steak. Fra forskellige restauranter, herunder den originale i Bredgade og deres.

MASH Aarhus – Anmeldelser – DinnerBooking

Du har nu muligheden for at blive en del af en populær steakhouse-kæde. Vi søger en erfaren køkkenchef til vores flagship-restaurant MASH Bredgade i centrum af …

MASH Penthouse på toppen af Tivoli Hotel i København

Besøg MASH på toppen af Tivoli Hotel & Congress Center. Ægte penthouse-restaurant med udsigt over byen. Klik her og book bord!

Anmeldelser af MASH Steakhouse – Trustpilot

MASH – Startside – Aarhus, Denmark – Facebook

MASH – Startside

På MASH er det vores mål at give dig den bedste bøfoplevelse, du nogensinde har sat tænderne i. Banegaardspladsen 12, 8000 Aarhus

MASH – Milling Hotels

Keywords: mash restaurant, restaurant mash, mash restaurant copenhagen, mash tilbud