Høreværn med bluetooth biltema

Høreværn med radio/AUX/Bluetooth – Biltema.dk

Ørekopper med FM/DAB+ -radio og AUX-indgang. De giver dig muligheden for at lytte til din yndlingsmusik, mens de beskytter dine ører mod skadelig støj og …

Disse høreværn er udstyret med AM/FM radio, Bluetooth og AUX indgang. De giver dig muligheden for at lytte til din yndlingsmusik, mens de beskytter dine ører mod skadelig støj og generende sus. Den indbyggede mikrofon muliggør samtalestyring via Bluetooth, hvilket betyder, at du kan føre samtaler, mens du stadig har beskyttelse til dine ører.  Ørekopperne er behagelige og kan foldes sammen for at optage minimal plads ved opbevaring og transport. Hovedbøjlen på ørekopperne er trinløst justerbar for at sikre den bedst mulige pasform for brugeren. For at kunne modtage AM/FM-radio er ørekopperne udstyret med en kort, fleksibel antenne. Frekvensområde: FM 87,5–108 MHz. AM 522–1629 kHz. Drives af genopladeligt Li-ion-batteri, der er inkluderet, eller 3 x AAA-batterier. Støjdæmpning 28 dB. Overholder (EU) 2016/425, EN 352-1 samt 352-8.

Høreværn med Bluetooth/FM/DAB+ -radio/AUX – Biltema.dk

Høreværn – ørekopper, ørepropper og høreværn til hjelm og visir. Effektive høreværn til en fornuftig pris. … Høreværn med Bluetooth/FM/DAB+ -radio/AUX.

Høreværn med god lyd, behagelige ørekopper og trinløst justerbar hovedbøjle. Drives af det medfølgende, genopladelige Li-ion batteri. FM 87,5–108 MHz. AM 522–1629 kHz. DAB+ FM 87,5-108 MHz. Støjdæmpning 28 dB. Overholder (EU) 2016/425, EN 352-1 samt 352-8.

Høreværn med FM/DAB+ -radio/AUX – Biltema.dk

Nuværende Høreværn med radio/AUX/Bluetooth tilbud fra Biltema tilbudsavis. Tjek de seneste Høreværn med radio/AUX/Bluetooth tilbud og nyd de billigste …

Ørekopper med FM/DAB+ -radio og AUX-indgang. De giver dig muligheden for at lytte til din yndlingsmusik, mens de beskytter dine ører mod skadelig støj og generende sus. Ørekopperne er behagelige og kan foldes sammen for at optage minimal plads til opbevaring eller transport. Hovedbøjlen på ørekopperne er trinløst justerbar for at sikre den bedst mulige pasform for brugeren. For at kunne modtage AM/FM-radio er ørekopperne udstyret med en kort, fleksibel antenne. Frekvensområde: FM 87,5–108 MHz.  Drives af et genopladeligt Li-ion batteri, der er inkluderet. Støjdæmpning 28 dB. Opfylder kravene i 89/686/EEC, EN 352-1 samt 352-8.

Høreværn – pas godt på din hørelse – Biltema.dk

2020-05-19 Biltema Nordic Services AB. HÖRSELSKYDD. HØRSELSVERN. KUULOSUOJAIMET. HØREVÆRN. FM/DAB+radio/AUX/Bluetooth. Biltema, Garnisonsgatan 26, 2nd FL, …

Høreværn – ørekopper, ørepropper og høreværn til hjelm og visir. Effektive høreværn til en fornuftig pris. Beskyt hørelsen på arbejde og i fritiden

Høreværn – Biltema.dk

Behagelige ørekopper med justerbar hovedbøjle og bløde, skumplastfyldte tætningspuder. Høreværnet beskytter mod middelkraftig til kraftig støj i de fleste arbejdsmiljøer og har en dæmpningsværdi på 29 dB. De lyddæmpende indlæg er aftagelige, og kopperne kan nemt foldes sammen.

Høreværn – Biltema.dk

Høreværn

Høreværn med Bluetooth/FM/DAB+radio/ AUX

Høreværn med Bluetooth/FM/DAB+radio/ AUX tilbud hos Biltema

Nuværende Høreværn med Bluetooth/FM/DAB+radio/ AUX tilbud fra Biltema tilbudsavis. Tjek de seneste Høreværn med Bluetooth/FM/DAB+radio/ AUX tilbud og nyd de billigste Høreværn med Bluetooth/FM/DAB+radio/ AUX tilbud til de bedste priser.

Høreværn med radio/AUX/Bluetooth – Biltema – tilbudsaviser

Høreværn med radio/AUX/Bluetooth tilbud hos Biltema

Nuværende Høreværn med radio/AUX/Bluetooth tilbud fra Biltema tilbudsavis. Tjek de seneste Høreværn med radio/AUX/Bluetooth tilbud og nyd de billigste Høreværn med radio/AUX/Bluetooth tilbud til de bedste priser.

HÖRSELSKYDD HØRSELSVERN KUULOSUOJAIMET …

Keywords: høreværn med bluetooth biltema