Fiberdug biltema

Fiberdug, 15 m² – Biltema.dk

Fiber- og ukrudtsdug bekæmper effektivt ukrudt i bede og indkørsler. Se vores store udvalg af stærke planteduge til gode priser her på siden.

Slipper lys, vand og luft igennem og kan bruges til overdækning af både grøntsager, buske, græs og blomster. Beskytter såningen mod insekter, fugle og småvildt og holder samtidig jordtemperaturen jævn, således at den beskytter spirerne mod både frost og ekstrem varme.

Ukrudtsdug og fiberdug – bekæmp ukrudt effektivt – Biltema.dk

Klik her og køb en effektiv fiberdug til din beplantning. Fiberdugen holder ukrudt, dyr og andre uønskede gæster væk. Find til en skarp pris her.

Fiber- og ukrudtsdug bekæmper effektivt ukrudt i bede og indkørsler. Se vores store udvalg af stærke planteduge til gode priser her på siden

Fiberdug – Biltema.dk

Fiberdug, bred, 15 m². 45-541. Affaldspose 20 L, 20 stk. 19 …

Formsyet fiberdug til vækstkasser, der beskytter afgrøden mod insekter, fugle og nattefrost. Dugen passer til med Biltemas pallerammer og har elastik i bunden for at slutte tæt mod pallerammen.

Beskyt effektivt dine planter med en fiberdug – Biltema.dk

Klik her og køb en effektiv fiberdug til din beplantning. Fiberdugen holder ukrudt, dyr og andre uønskede gæster væk. Find til en skarp pris her

Fiberdug med elastik – Biltema.dk

Smart fiberdug med elastik til dyrkningskasser. Let af tage af og sætte på, når du f.eks. skal fjerne ukrudt. Varmer jorden tidligt på foråret. Forbedrer dyrkningsklimaet og beskytter planterne mod både frost og stærk sol.

Ukrudtsdug, 50 g/m² – Biltema.dk

Tillader vand, luft og næringsstoffer at trænge igennem samtidigt med at det hindrer fordampning, kvæler ukrudt og beskytter rødderne mod udtørring. Brug ukrudtsdugen i bed og beplantninger, rundt om træer og buske, under stensætninger og havefliser. Før tilplantning bredes ukrudtsdugen ud, og der klippes hul der, hvor planterne skal graves ned. Fastgør dugens kanter ordentligt. Ved sten- og fliselægning ska ukrudtsdugen ligge lige under læggegruset.

Ukrudtsdug, 100 g/m² – Biltema.dk

Ekstra holdbar jorddug, der tillader vand, luft og næring at trænge igennem, samtidig med at den forhindrer fordampning, kvæler ukrudt og beskytter rødderne mod udtørring. Brug ukrudtsdugen i bed og beplantninger, rundt om træer og buske, under stensætninger og havefliser. Før tilplantning bredes ukrudtsdugen ud, og der klippes hul der, hvor planterne skal graves ned. Fastgør dugens kanter ordentligt. Ved sten- og fliselægning ska ukrudtsdugen ligge lige under læggegruset.

Pallerammebøjle, 2 stk. – Biltema.dk

Metalbøjler til støtte for overdækning af pallerammer med f.eks. fiberdug. Monteres i hjørnerne ved at fjerne stifterne i pallerammens hængsler. Kan også blot stikkes ned i jorden.

Spyd til jorddug, 200 mm, 10 stk. – Biltema.dk

Plastspyd til fastgørelse af jorddug. Tryk eller bank spyddet gennem dugen og ned i jorden. OBS! Brug handsker og beskyttelsesbriller OBS! Opbevares uden for børns rækkevidde.

Keywords: fiberdug biltema