Dr p1 orientering

Orientering Udsyn | DR LYD

Orientering Udsyn. Få et originalt perspektiv på de begivenheder, der former verden og opdag de oversete historier, der kommer til at ændre verden.

P1 Orientering | DR LYD

P1 Orientering med Slotsholmen og Udsyn giver dig perspektiv på dagens …

Hør P1 live eller genhør P1-programmer her | DR LYD

P1 Orientering sætter perspektiv på dagens største nyheder. Intelligent og godt selskab på farten, under madlavningen eller i sofaen.

Hold dig opdateret – P1 Orientering Live | DR LYD

Her får du de seneste nyheder fra ind- og udland.

Radio & Podcast fra DR – Hør netradio & podcast her | DR LYD

P1 Debat – store og små diskussioner med højt til loftet. P1 Orientering. Serie64 episoder … DR’s investeringspodcast – ugens bedste og værste børshandler.

Lytte til Orientering Udsyn Podcast

DR. Få et originalt perspektiv på de begivenheder, der former verden og opdag de oversete historier, der kommer til at ændre verden.

DR P1 – P1 Orientering fulgte i dag op på ugens P1… – Facebook

for 4 dage siden — I foråret 2021 bliver Elin skudt med et oversavet jagtgevær for øjnene af sine sønner udenfor deres barndomshjem. I denne serie fortæller Søren …

Vært til P1 Orientering – SimplyJob

SimplyJob

Orientering er et af de helt centrale programmer på P1, som giver kanalen særkende med … Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har metro lige til døren.

P1’s flagskib Orientering søger en vidende og levende vært til vores store eftermiddagsudsendelse, der ha

P1 Orientering finder ny vært hos TV 2 News – Altinget: Kultur

Astrid Berg skal fremover stå bag mikrofonen som vært på P1 Orientering. Det skriver DR i en pressemeddelelse. Hun kommer fra en stilling som studievært for …

Orientering (radioprogram) – Wikipedia, den frie encyklopædi

Orientering er et dagligt nyhedsmagasin, der sendes mandag-fredag kl. 16:10-18:00 – på DR P1. Orientering fokuserer på analyse og baggrund indenfor særligt …

Keywords: dr p1 orientering