Coronapas app pris

Coronapas-appen vinder Digitaliseringsprisen

Coronapas-appen vinder Digitaliseringsprisen – Sundhedsdatastyrelsen

29. mar. 2021 — Det danske coronapas, der skal udvikles af Netcompany og Trifork, kommer til at koste i alt 46,9 millioner kroner, viser nye oplysninger.

Coronapas-appen blev udviklet på rekordtid med store krav til brugervenlighed og sikkerhed. Derfor har appen nu modtaget Digitaliseringsprisen 2022.

Her er prisen for det danske coronapas: Kommer til at koste …

Her er prisen for det danske coronapas: Kommer til at koste staten 46,9 millioner kroner – Computerworld

28. maj 2021 — Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Coronapas. Download Coronapas til din iPhone, iPad eller iPod …

Det danske coronapas, der skal udvikles af Netcompany og Trifork, kommer til at koste i alt 46,9 millioner kroner, viser nye oplysninger. Se her, hvordan udgifterne kommer til at fordele sig.

Coronapas i App Store

28. maj 2021 — Prisen for udviklingen af app’en er ifølge finansminister Nicolai Wammen (S) omkring 22 millioner kroner, men det forventes, at prisen for …

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Coronapas. Download Coronapas til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Ny Coronapas-app klar til download: Giver adgang til hele EU

Ny Coronapas-app klar til download: Giver adgang til hele EU | Version2

31. maj 2021 — Det offentlige har indtil videre betalt omkring 22 millioner kroner for udviklingen af app’en, men det forventes, at prisen for det samlede …

App’en, der er udviklet af Trifork og Netcompany, bliver officielt lanceret i eftermiddag. Passet kommer til at gælde både herhjemme og ved rejser til resten af EU.

Coronapas-app’en er downloadet 700.000 gange på en …

Coronapas-app’en er downloadet 700.000 gange på en weekend | Version2

4. okt. 2021 — Visma har stået bag flere apps for det offentlige, blandt andre det digitale kørekort og det digitale sundhedskort. Visma brugte selvsamme apps …

Danskerne har på rekordtid taget den nye app, der fungerer som coronapas til sig. Det skriver sundheds- og ældreminister Magnus Heunicke (S).

Visma tabte på prisen i coronapas-lynudbud – ITWatch

Visma tabte på prisen i coronapas-lynudbud — ITWatch

Her kan du læse spørgsmål og svar om coronapas-app’en. Spørgsmål og svar. Opdateret: 13. juni 2022. Åbn/luk alle …

Visma scorede med sin erfaring fra kørekortet og sundhedskortet højt på kvalitet, da Digitaliseringsstyrelsen skulle vælge leverandør af coronapas, men Netcompany slog dem på prisen.

Coronapas-appen

Coronapas-appen er med til en sikker genåbning. Når du skal ud i byen eller ud at opleve verden på ny, kan du med appen i hånden let vise, at du er testet …

På denne side finder du spørgsmål og svar om coronapas-appen. Herunder hvordan og i hvilke sammenhænge appen skal bruges.

Coronapas – Apps i Google Play

29. maj 2021 — Coronapas-appen kan hentes til iOS og Android. Det er en selvstændig app, der indeholder et digitalt coronapas.

Danmarks officielle coronapas

Så er den her – dansk coronapas-app klar til download

Så er den her – dansk coronapas-app klar til download – MereMobil.dk

22. mar. 2021 — Coronapasset skal være en brugervenlig app, som vi danskerne skal … mens den samlede pris anslås at blive omkring 50 millioner kroner.

Coronapas-appen kan hentes til iOS og Android. Det er en selvstændig app, der indeholder et digitalt coronapas.

Netcompany og Trifork skal levere digitalt coronapas – DI Life …

Netcompany og Trifork skal levere digitalt coronapas – DI Life Science

Digitaliseringsstyrelsen har valgt leverandører af digitalt coronapas, som skal være klar i sidst i maj.

Keywords: coronapas app pris